Test: Honor 10

Honneur satser på å lage flaggskip-modeller som tilbyr gode spesifikasjoner til en lavere pris enn konkurrentene, og selskapet klarte absolutt å lage en god telefon med fjorårets Honneur 9.

Samtidig har mye skjedd et smarttelefonverdenen siden da.

Servi bort bra prisen, har Honneur 10 mye pour felles med den nylig lanserte toppmodellen Huawei P20.

Sammenlignet med Huawei P20 mangler Honor 10 en del funksjoner, hommes den veier samtidig opp med en lavere pris.

Nedenfor kan du se vår videotest som bygger på våre første 48 timer med telefonen, mens en komplett vidéotest vil publiseres snart.

Pris og lansering

  • Prisen på Honor 10 ligger sur 4490 kroner

Honneur 10 h i salg i Norge fra divers nettbutikker, et le prix de l’abonnement pour 4490 kroner.

Conception og skjerm

  • Ukonvensjonell blank overflate på baksiden.
  • Flott HD + -skjerm med hakk øverst.
  • Hodetelefonutgang et capteur infrarouge.

Honour har lagt stor vekt på design denne gangen, et d’autres encore à l’écoute de la dette en vakker telefon.

Den Henter inspirasjon fra overflatefinishen pour Huawei P20 les hommes med en litt annen vri, et du ser ulike fargetoner avhengig av hvilken vinkel du ser fra.

Vi opplever den som fisk og annerledes et liker den godt, les hommes deterrent la chance de det vil vere del meninger om den.

Fargen på vår testtelefon heter Phantom Blue, les hommes Honneur 10 finnes også en fr Phantom Green-variante.

Hvis du ikke liker noen av disse mer eksotiske fargevalgene, finnes den også de mer tradisjonelle valgene sort et såkalt Glacier Grey.

Tross à Honor 10 har en mye større skjerm enn Honneur 9, er ikke selve telefonen noe særlig større.

Glasset på baksiden er også et høydepunkt designmessig – der brukes det nemlig 15 lag med glass pour å skape et slående effekt når lyset skinner på den.

Langs kanten av telefonen finner du metallist nue bidrar til å gjøre telefonen mer eksklusiv, og de finner hodetelefonporten og USB-C-porten på sous-volum mens volum-og av / på-knappen sitter på høyre côté.

Image 1 sur 3

Image 2 sur 3

Image 3 sur 3

Honorez har stort sett satset på en minimalistisk utforming, et bidouillez le bidon jusqu’à ce que le dieu soit dans le holde.

Dette må ikke forveksles med fingeravtrykklesere som pargget inn je skjermen slik vi pour eksempel har sett i den nye konsepttelefonen X20 plus fra VIVO, les hommes det betyr likevel à sensoren ikke bryter de rene linjene til Honor 10.

En savoir plus sur cet artiste sur ce site, vous pouvez lire tout l’article sur ce site, mais vous trouverez également des photos de plus d’articles et d’autres choses à voir.

Plus de détails, plus de détails sur le produit sont disponibles sur ce site.

Vous devez savoir plus de fraicheurs et de vikings, les hommes slappent aldri andre folk inn.

Skjermen veldig ulik den som satt Honneur 9, et soyez l’auteur d’un article et d’un éditeur de mode pour l’iPhone X. Dites-le maintenant 5,84 au lieu de har 19: 9-format, et le mode d’emploi pour les ansiktsgjenkjenningsteknologien er plassert i

Skjermoppløsningen omtales som HD +, et plus encore, je vous propose de profiter de Full HD-oppløsning en plus de nos meilleures offres.

Skjermen er ellers lyssterk, skarp et fargerik, et plus encore.

Skjermkantene er relativt beskjedne (med unntak av bunnen som faktisk også ganske smal), og hakket er lite sammenlignet med mange andre flaggskiptelefoner plus tard sluppet i det siste.

Pour plus d’informations, cliquez sur le nom de l’entreprise et cliquez sur le nom de la marque ci-dessous.

  • Hvor dieu passer Honneur 10 som jobbtelefon?